green-hill

Sportartikelen van zeer hoge kwaliteit aanbieden aan een betaalbare prijs... Het klinkt onmogelijk, maar toch is dit waar Green Hill Sports voor staat. De focus van Green Hill Sports ligt namelijk op het verbeteren van de levensstandaard van álle sporters, ongeacht hun financiële situatie!

Green Hill Sports beschouwt zichzelf dan ook als 'carrièrebouwer' en produceert met veel plezier de beste uitrusting voor zeer uiteenlopende sporten, waaronder boksen, MMA, judo, sambo en vele andere. Green Hill Sports streeft ernaar het beleid van het bedrijf hoog te houden door onwrikbaar te kiezen voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Green Hill Sports produceert sportkleding met enkel de beste materialen die beschikbaar zijn en na een grondige analyse van de eisen, omstandigheden en lichaamstypes van de specifieke atleten. In plaats van rivaliteit aan te moedigen, stimuleren ze liever nieuwe uitvindingen en ideeën. Het bedrijf waardeert daarbij ieders inbreng,

De komende jaren kan ook de Vlaamse Boks Liga voluit rekenen op Green Hill Sports als officieel materiaalsponsor van de federatie.
Website: 

https://www.greenhillsports.com