Recreantenontmoeting Deurne - BBS Antwerpen

Organisateur

Informations

Geachte boksliefhebbers

 

Op 20 november 2021 zal er in recreantentoernooi doorgaan te Deurne (Antwerpen). Dankzij de mooie samenwerking met BBS Antwerpen, onder leiding van Bert Van Der Jeught, kunnen de recreatieve leden van de VBL nog eens de ring instappen om hun technische vaardigheden te demonstreren.

 

De VBL wil even nog eens herhalen dat het een laagdrempelig platform is en de boksers een kans krijgen om hun technische vaardigheden te demonstreren en eens kennis kunnen maken met een boksring, scheidsrechter en publiek. Boksen op kracht heeft hier geen plaats, daar zijn sparringen, reguliere wedstrijden en Fight Factories voor. Voldoende opportuniteiten dus om u 100% te geven. Het is binnen de filosofie van “Boxe Educative” dat dit project in 2018 is gelanceerd. Dit dient dus gerespecteerd te worden en de officials zullen hierover waken.

 

Enkel aangesloten recreanten kunnen zich inschrijven via Fightrep. Boksers met wedstrijdervaring mogen niet deelnemen. Via de Fightrep app kunnen jullie de boksers opgeven die willen deelnemen met hun huidige gewicht. Alle informatie omtrent de locatie, weging start -en einduur staan vermeld op de applicatie. Controleer zeker alle gegevens van uw boksers, zodat wij een programma kunnen opstellen met de juiste data en iedereen op tijd op locatie is.

 

Voor meer informatie kan u bij ons terecht.

Lieu et date de l'événement

20 novembre 2021
- 14:00
Arenaplein 1, 2100 Deurne

Billets et détails

Date et lieu du pondération

20/11/2021 12:00 uur
Arenaplein 1, 2100 Deurne

Mise en relation

Abonnez-vous à notre bulletin d'information