Fightfactory@ Brugge - interclub Vlaamse boks Liga

Organisateur

Informations

Geachte boksliefhebbers

 

Om in deze ongekende tijdens toch perspectief te voorzien aan onze boksers, organiseert de Vlaamse Boks Liga vanuit de beleidsfocus innovatie en in het licht van de verdere ontwikkeling van de fightrep applicatie richting 2022, verschillende FIGHT FACTORIES ( interclubs) in Vlaanderen. De eerstvolgende zal doorgaan in Brugge op 7 augustus bij Boxingclub Kings Cobra.

 

Aangezien de situatie nog niet optimaal is wat betreft de bestrijding van Covid-19, gaat deze door zonder publiek en met in acht name van bijkomende maatregelen, zoals sneltesten ter plaatse via de VBL vanuit de noodfonds, mondmaskerplicht etc… Zodoende willen wij onze leden een platform geven om toch te kunnen trainen voor een bepaalde doel, namelijk een officiële bokswedstrijd, maar binnen een veilige en coronaproof context.

 

De inschrijvingen voor deze interclub (FIGHT FACTORY @Brugge) gebeuren via de fightrep app. Enkel geregistreerde leden binnen ons ledenbestand kunnen gratis op de app en deelnemen aan dit evenement.

 

De fightfactories in 2021 worden tevens ook georganiseerd om de applicatie verder vorm te geven en af te stemmen op de behoeftes van de Vlaamse Bokssport. Wij hopen via deze evenementen tegen eind dit jaar een volledig werkende applicatie te hebben en meer wedstrijd mogelijkheden te voorzien voor onze leden!

 

Wij hopen dat iedereen hier voltallig aan meebouwt, zodat wij verder groeien richting een verenigd en sterker bokslandschap!

Voor meer info en ondersteuning bij de inschrijving kan u ons altijd contacteren. Als bijlage vinden jullie een affiche met info omtrent de fightfactory (interclub)

 

Met sportieve groet

Vlaamse Boks Liga

Lieu et date de l'événement

7 août 2021
- 14:00
Annuntiatenstraat 23 - 8000 brugge

Billets et détails

Date et lieu du pondération

12:00 - 07/08/2021
Annutiatenstraat 23 - 8000 Brugge

Mise en relation

Abonnez-vous à notre bulletin d'information